Trofeet

Hadeland Glassverk har en lang tradisjon med håndlaget, vakkert glass. Dette kommer klart frem i trofeene til Raw Air, laget av svart, sandblåst glass.

Hadeland Glassverk har håndlaget det vakre trofeet Kraft og Wellinger har mottatt så langt i turneringen. I 255 år har de skapt enestående og originale glass, men du finner og arbeidet deres på nesten hvert eneste middags bord rundt om i Norges langstrakte land. Tanken og omsorgen som er lagt i prosessen er tydelig i hvert eneste glass, og da vi foreslå kvaliteter vi ville at Raw Air-trofeet skulle ha tok de alle med i vurderingen og inkluderte de på en perfekt måte.

For 20 år siden gikk selskapet gjennom store endringer for å være tro mot fremtiden, men også vedlikeholde deres stolte tradisjoner. Dette er det samme vi ønsker å oppnå med Raw Air. Vi ønsker å påvirke sporten slik at det blir en sport for fremtiden og sprenger grenser, men også vedlikeholde de stolte tradisjonene og historien.

Trofeet ser ut til å ha tiltrukket seg internasjonal oppmerksomhet av media og utøverne, og det store spørsmålet er hvilken utøver som får det med seg hjem?

NIF-EPI03, 03