Dette er RAW AIR

RAW AIR er verdens mest ekstreme turnering for skihoppere. Det er 10 dager der utøverne må møte intense utfordringer i fire forskjellige bakker.

– Vi gleder oss veldig til RAW AIR og klarer nesten ikke vente med å vise verden hva dette har potensiale til  å bli, sier RAW AIRs manager Arne Åbråten.

RAW AIR ble skapt i 2016 og vil se dagens lys i mars 2017. Det hele begynner i Holmenkollen, hvor sportens stolte tradisjoner og fremtid møtes.

Holmenkollen har tre konkurransedager, og etter at de er ferdige i Oslo går turen videre til Lillehammer. På Lillehammer venter to intense konkurranser til.

- Etter Holmenkollen og Lillehammer kommer utøverne definitivt til å være slitne både fysisk og mentalt, men det blir ingen pauser : Trondheim blir neste stopp!, forklarer Arne Åbråten.

Trondheim er den tredje bakken det skal konkurreres i, og to konkurransedager vil også bli gjennomført her før det bærer videre til superfinalen i Vikersund 17-19 mars.

- Vikersund er en ekstrem og intens arena. Det kommer til å bli en fantastisk finale for gutta, og vi er veldig spente på å se hvem som kommer til å trone på toppen av pallen etter ti intense dager, sier Arne Åbråten.

NIF-EPI03, 03